Potravinářský průmysl
Potravinářský průmysl musí kontrolovat své výrobky. Například kontrola zralosti ovoce správně definuje období sklizně. Balení produktů je dalším předmětem kontroly. Například víčka u PET lahví, víčka od jogurtů a tak dále.
Výrobci a zpracovatelé potravin |
|
Zpracovatelé ovoce |
|
Sestavy pro testování komprese Mark-10 se skládají z několika částí, z nichž každá je k dispozici samostatně. V potravinářství nachází Mark-10 své místo při pevnostní zkoušce těsnění balení, zralosti ovoce, kontrola balení sypkých materiálů a tekutin. Příkladem je tato sestava na měření komprese. Detaily k sestavě Mark-10 naleznete na stránce Sestava pro testování komprese. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Test balení v sáčcích | Kontrola utažení - momentu víčka | Test struktury potravin | Punkční test |