Potravinářský průmysl

Potravinářský průmysl musí kontrolovat své výrobky. Například kontrola zralosti ovoce správně definuje období sklizně. Balení produktů je dalším předmětem kontroly. Například víčka u PET lahví, víčka od jogurtů a tak dále.

Výrobci a zpracovatelé potravin

  • Zkoušky zralosti ovoce
  • Punkční test
  • Testování balení potravin
  • Test balení v sáčcích
  • Test víčka lahví
  • Test struktury povrchu potravin

Zpracovatelé ovoce

  • Zkoušky zralosti ovoce
  • Punkční test
  • Test struktury potravin

Sestavy pro testování komprese Mark-10 se skládají z několika částí, z nichž každá je k dispozici samostatně. V potravinářství nachází Mark-10 své místo při pevnostní zkoušce těsnění balení, zralosti ovoce, kontrola balení sypkých materiálů a tekutin.

Příkladem je tato sestava na měření komprese.

Detaily k sestavě Mark-10 naleznete na stránce Sestava pro testování komprese.

Test balení v sáčcích Kontrola utažení - momentu víčka Test struktury potravin Punkční test

Kontaktní formulář


Uděluji souhlas se zasíláním nabídek dle GDPR. Celé znění souhlasu a možnosti zrušení souhlasu naleznete ZDE.


captcha

Položky označené hvězdičkou (*) jsou povinné.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

ve všech produktech